Om oss

Åsane Byggmesterforretning AS (ÅBF AS) har over 30 års erfaring fra byggebransjen i Hordaland. Hovedfokus er høy kvalitet på våre leveranser og sikkerhet for våre ansatte underveis.
ÅBF har en høyt kvalifisert stab som teller 130 medarbeidere. Vi dekker alle ledd i et byggeprosjekt - fra ingeniører/sivilingeniører og sivilarkitekt, til byggmestere og fagarbeidere. I tillegg har vi kompetente medarbeidere innen økonomi, administrasjon og HMS. 
Med bred og samlet kompetanse, har vi kapasitet til å gjennomføre større og mindre prosjekter innenfor alle entrepriseformer. Vi kan ta ansvar for alle ledd i prosessen - fra kalkulasjon og prosjektering til prosjektledelse og oppføring av nøkkelferdig bygg.


Om ÅBF


+47 55 39 39 00
post@aabf.no

Åsane Byggmester


ÅBF er blant de ledende byggentreprenørene i Hordaland. Vi utfører alle typer oppdrag - både total, general, hoved og tømmerentrepriser.

ÅBF har i over 25 år bidratt med vår kompetanse på en mengde små og store byggverk i Bergen og nabokommunene. Vi er omlag 130 ansatte, hvorav 20 i administrasjonen. Vårt slagord er "Bygg for generasjoner, i generasjoner", og med dette ønsker vi å illustrere at vi skal være en solid, kvalitetsmessig foregangsbedrift både for våre kunder og ansatte også langt inn i fremtiden. Foruten store faglige ressurser i eget hus, har ÅBF et omfattende partnertettverk bestående av leverandører, underentreprenører og rådgivere innenfor ulike fagområder.

Kontakt oss

Send inn en melding, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du når oss også på:

+47 55 39 39 00
post@aabf.no